אודות בית הספר לחינוך

בניין שרת בית הספר לחינוך ע"ש חיים וג'ואן קונסטנטינר

בית הספר לחינוך באוניברסיטת תל אביב נוסד ב-1973 והוא היום אחד המוסדות המובילים בתחומו. כיום לומדים בבית הספר כ-1,500 סטודנטים ללימודי  BAMA ו- 120 דוקטורנטים . כמו כן כ-1,000 מורים קיבלו את התעודות שלהם אצלנו במרכז להכשרת ופיתוח סגל הוראה.

בבית הספר לחינוך פועלים שלושה חוגים עיקריים שבתוכם מספר רב של תכניות לימוד ייחודיות. החוג לחינוך מיוחד וייעוץ חינוכי, החוג למדיניות וינהל בחינוך והחוג לחינוך מתמטי, מדעי וטכנולוגי והתכנית להוראת שפות.

בבית הספר לחינוך צוות מורים מעולה וסגל אקדמי מוביל הכולל 35 חברי סגל בכיר ו-35 חברי סגל מנהלי. בנוסף בביה"ס חוקרים רבים אשר עוסקים בפעילויות מחקר שונות במרכזים ובפרויקטים ייחודיים.
ראש בית הספר הינו הפרופ' רפי נחמיאס וראש המנהל היא הגב' חגית ברק.

בית הספר לחינוך משתף פעולה עם הפקולטות למדעי הרוח, מדעי החיים, מדעי החברה, מדעים מדויקים, מתמטיקה, מדעי הטבע והנדסה ויוצר קשרי מחקר עם מוסדות להשכלה גבוהה ברחבי העולם.

עוד בבית הספר לחינוך: פיתוח סגל הוראה באמצעות המרכז להשתלמויות המייצר תכניות השתלמויות רבות, למורים. המרכז להכשרה להוראה בו רוכשים ידע מעשי ותיארוטי לקבלת תעודות הוראה. כמו כן, במסגרת בית הספר לחינוך פועלת היחידה לנוער שוחר מדע  הגדולה בארץ שאחראית על פיתוח וקידום הנוער .

בית הספר ממוקם בבניין שרת.

Developed by
Design by