שרי אנגל

שמי שרי אנגל והנני בוגרת התוכנית להוראת שפות בשנים 2011-2013.
במהלך התוכנית להוראת שפות נחשפתי למגוון רחב של תחומי דעת ומחקר הקשורים ללמידה, רכישה והקניית שפות. במהלך הלימודים הובאו בפני הרצאות ממרצים בעלי שם ובעלי ידע ועניין מעניינים ומגוונים.

במסגרת התוכנית קיבלתי הצצה לעולמן של קבוצות שונות והתמודדותן עם קשיי שפה כגון קבוצות מיעוט, עולים חדשים, לקויי שפה, לקויי שמיעה ועוד, ודרך עבודות המחקר של חבריי לספסל הלימודים ושלי נחשפתי לקשת רחבה של תחומי דעת הקשורים לשפות והחקר שלהן.

האווירה בחוג הינה משפחתית וחמה. המרצים מכירים את התלמידים, והקשר הוא אישי ומיוחד אף לאחר סיום הלימודים. דלתם תמיד פתוחה לשמוע ולעזור במידת האפשר והם קשובים לכל צרכי הסטודנטים. היה כיף ומהנה להיות חלק ממשפחת החוג להוראת שפות.

מאחלת בהצלחה לכל המצטרפים החדשים!