תעודת הוראה בהיסטוריה

עודכן: 30.11.2021

מפה עם זכוכית מגדלת וטלסקופ

מזכירת תלמידי תעודת הוראה:
עדן ישועה
טל: 03-6408460
דוא"ל: edeny@tauex.tau.ac.il

מזכירת היחידה להכשרה להוראה:
גילה לוי נוה
טל: 03-6406045
דוא"ל: gilal@tauex.tau.ac.il

תכנית הלימודים בהיסטוריה עוסקת בדמויות ואירועים היסטוריים, ומתייחסת להיבטים שונים של חשיבה היסטורית וכללית, וגם בטיפוח העולם הערכי והזהותי של הלומד. הוראת ההיסטוריה יוצרת בסיס רחב ועמוק של ידע ומיומנויות מקצועיות, מתוך רצון להגביר את המודעות והפרקטיקה של הוראה עתירת חשיבה.

היחידה להכשרה להוראה מכשירה מורים להיסטוריה במערכת החינוך העל-יסודית עם דגש על דרכי הוראה חדשניות ויצירתיות.

הקורסים כוללים היבטים עיוניים-תיאורטיים כמו גם התנסות קלינית. תכנית הלימודים מאפשרת ללומדים לרכוש ידע בנושאים כניהול כיתה, קשר עם תלמידים, מפגש עם הורים והערכת הלמידה. ההכשרה להוראה ביחידה מכינה את הבוגרים להתקדמות במערכת החינוך בתפקידים מובילים מגוונים.