התנהגויות אופייניות של לומדים מקוונים

Prof. Agathe Merceron

שיח ט"ל (מועדון ההתמחות בטכנולוגיה ולמידה) שמח לארח את

Prof. Agathe Merceron

Beuth University of Applied Sciences (Berlin, Germany)

אשר תציג ממחקרה בנושא

התנהגויות אופייניות של לומדים מקוונים

(המפגש יתקיים באנגלית)

ניפגש ביום רביעי, 9 במאי 2018, כ"ד באייר התשע"ח

בחדר 432 (בניין שרת), בין השעות 17:45-16:15

כיבוד קל יוגש החל בשעה 15:50 מחוץ לחדר

תקציר: התפתחותם המהירה של קורסי MOOC—שייחודם בכך שהם פתוחים ותומכים בהשתתפות המונים—מאפשרת לנו לנתח בצורה חדשנית התנהגויות אופייניות של לומדים. לפיכך, עולה השאלה: האם התנהגויות אלו מאפיינות גם משתתפים בקורסים במבנה דומה, שאינם פתוחים ואינם המוניים? זאת ועוד: מה לגבי התנהגות לומדים באתר מלווה בקורס פנים-אל-פנים? שאלות אלו נדונות במחקר רחב היקף שחלקים ממנו יוצאו במפגש.

המציגה: Agathe Merceron היא פרופסור למדעי המחשב ב – Beuth University of Applied Science בברלין, בעלת דוקטורט במדעי המחשב מאוניברסיטת Paris Diderot (צרפת). מחלוצי השימוש ב"ביג דאטה" בחינוך ומראשוני קהילת Educational Data Mining; שימשה כחברה בוועד של האגודה הבינלאומית לכריית נתונים בחינוך, משמשת כעורכת של כתב העת של האגודה, Journal of Educational Data Mining, ופעילה במשך שנים רבות בוועדות מארגנות של כנסים בינלאומיים חשובים. היתה שותפה בפרוייקטים רבים במימון האיחוד האירופי שעסקו בנושאי טכנולוגיה ולמידה.

נשמח לראותכם!