מערכת אדפטיבית ללמידה בקוד פתוח ו-ChatGPT

30 במאי 2023, 10:30
בניין שרת, חדר 410
מערכת אדפטיבית ללמידה בקוד פתוח ו-ChatGPT

אנו נרגשים להזמין אתכם ואתכן למפגש השני של קהילת בינה מלאכותית בחינוך בחסות המרכז של אוניברסיטת תל אביב לבינה מלאכותית ומדעי הנתונים. במפגש זה, נארח את פרופ' זק פרדוס (Zach Pardos) מאוניברסיטת קליפורניה בברקלי, עמית הקרן לקידום מדעי הרוח והחברה (יוזמת האקדמיה הלאומית למדעים).

המפגש ייערך ביום שלישי | 30 במאי | 12:00-10:30 (כולל ארוחת צהריים קלה) | בבניין שרת (בית ספר לחינוך), חדר 410

להרשמה >

במפגש, אשר יתקיים באנגלית, יציג פרופ' פרדוס מערכת אדפטיבית ללמידה בקוד פתוח, הראשונה מסוגה, אשר על פיתוחה עמל בשנים האחרונות, בתהליך שלווה במחקר מקיף. המערכת תומכת בשילוב מודלי שפה גדולים, ובמסגרת המפגש ניחשף לממצאים ראשוניים המשווים בין רמזים הניתנים על ידי ChatGPT וכאלו הניתנים על ידי מרצים אנושיים.

מצפים לראותכם,

ארנון הרשקוביץ, בית הספר לחינוך, הפקולטה למדעי הרוח, arnonhe@tauex.tau.ac.il