הכירו אותנו

 

צוות היחידה לחיזוי טכנולוגי, חברתי ולפדגוגיה דיגיטלית

 

ד"ר טל סופר, מנהלת היחידה 

 Tsofer@tauex.tau.ac.il

דף סגל בביה"ס לחינוך

ד"ר טל סופר, חברת סגל בכירה בפקולטה לרפואה ולבריאות הציבור ובית הספר לחינוך באוניברסיטת תל אביב.
עומדת בראש המרכז לחיזוי טכנולוגי וחברתי (TSF) וראש התוכנית לתואר שני בבריאות דיגיטלית בפקולטה לרפואה, אונ' ת"א.
בעלת ניסיון מחקרי עשיר של למעלה מ-30 שנה בתחומי חיזוי טכנולוגי והשפעותיו החברתיות, עם התמחות בטכנולוגיות חינוך וסייבר, למידה מקוונת וניתוחי למידה, פרטיות ואתיקה, בריאות דיגיטלית, עתיד העבודה והפנאי והקשר שלהם למקצועות וכישורים.

במהלך השנים נטלה חלק ביותר מ-60 פרויקטים מחקריים, הן במסגרת מענקי מחקר לאומיים והן במסגרת האיחוד האירופי, בתפקידי ריכוז וחוקרת ראשית.
ד"ר סופר מייעצת למקבלי החלטות בישראל, לנציבות האירופית ולקרן המדע של סרביה, ומשמשת גם כמומחית וכשופטת בהערכת הצעות ומיזמים מחקריים של האיחוד האירופי.

היא חברה בוועדות לאומיות ובינלאומיות רבות, ביניהן: הוועדה המדעית של מרכז בלווטניק לחקר סייבר בין-תחומי (ICRC) באוניברסיטת תל אביב, וכן בוועדות ייעוץ ואתיקה של פרויקטים שונים במסגרת Horizon2020 של האיחוד האירופי. לד"ר סופר פרסומים רבים – מעל 140 מאמרים ודוחות מחקר מדעיים – והיא מציגה את מחקריה בכנסים בארץ ובעולם.


ענת סורוקה זוטא, מנהלת פרויקטים

Anatzuta@tauex.tau.ac.il

כמנהלת הפרויקטים, ענת עוסקת בהובלה וניהול שוטף של פרויקטים מגוונים ועתירי ידע בזירה המקומית והבינלאומית, בתחומי חיזוי טכנולוגי, מדיניות חדשנות, קיימות, פרטיות, חינוך ודיגיטציה. התפקיד כולל ריכוז מחקרים רחבי היקף, תיאום בין-צוותים ושותפים ממוסדות אקדמיים, ממשלתיים ואירופיים, בקרה על תוצרים מדעיים ופיתוח דוחות ותוצרים יישומיים. פועלת כצומת מרכזי בין מחקר ליישום – תוך ליווי המתודולוגיות, עיבוד הידע, עמידה ביעדי הפרויקטים ותרגום ממצאים לתובנות אסטרטגיות. כל זאת תוך מחויבות למצוינות מקצועית, רלוונטיות חברתית ומבט עתידי.


לי יונג'ק, אחראית הפקת תכנים דיגיטליים וקורסים מקוונים

Leeyoungk@tauex.tau.ac.il

אחראית על ניהול תהליכי הליווי של הפקה ויצירה, פיתוח, עיצוב והטמעה של תכנים דיגיטליים ולימודיים חדשניים בסביבות דיגיטליות מתקדמות. התפקיד כולל תכנון קורסים מקוונים (במלואם, היברידיים, כיתה הפוכה ועוד), ליווי אנשי סגל בפיתוח פדגוגי-דיגיטלי, כתיבה ועריכה של תכנים אקדמיים מותאמים ללמידה מרחוק, ויישום מתודולוגיות הוראה מותאמות למאה ה-21. שותפה בבניית אסטרטגיית התוכן בהתאם למתודולוגיות פדגוגיות מתקדמות, משלבת עולמות של טכנולוגיה, הוראה ועיצוב חוויית לומד, ופועלת לקידום חדשנות בהוראה והנגשת ידע לסטודנטים/ות.


יובל לארדו, צילום, עריכה ובימוי תוצרי וידאו

Yuvalaredo@tauex.tau.ac.il

אחראי/ת על הפקה צילום וביצוע של תוצרי וידאו מגוונים – החל מסרטוני קורסים מקוונים, דרך ראיונות ועד לסרטוני תדמית וחשיפה. התפקיד כולל הפקה של סוגי תוכן שונים: פיתוח קונספט, צילום בשטח ובאולפן, עריכה מקצועית, שילוב גרפיקה, מוזיקה ואנימציה – תוך הקפדה על מסרים מדויקים ושפה ויזואלית אחידה. כל זאת בשילוב יצירתיות עם הבנה טכנולוגית וכלים מקצועיים כדי לתרגם רעיונות ומידע מורכב לתכנים חזותיים נגישים, אפקטיביים ומעוררי עניין – בשירות ההוראה, המחקר והעשייה של היחידה.

 


חן גיא, עיצוב והפקת תוצרי למידה

Henguy@tauex.tau.ac.il

הפקת תוצרים לכנסים, סדנאות, קורסים מקוונים ומיזמים מחקריים – תוך שילוב בין עקרונות פדגוגיים, עיצוב גרפי מתקדם, חשיבה ומתן דגש על חווית משתמש UI/UX. כל זאת, תוך תכנון ועיצוב תוצרים כמו מצגות, פוסטרים, פליירים וניירות עמדה, מסמכים אינטראקטיביים, ערכות למידה ותוצרים חזותיים נוספים, הפונים לקהלים מגוונים. זאת במטרה להנגיש ידע מורכב באופן מושך, ברור ויעיל – ולהפוך כל תוצר להזדמנות למידה משמעותית.


אורלי קליין לטוכה, ניתוח נתונים, מחקר והערכה

Kleinlatucha@tauex.tau.ac.il

איסוף וניתוח של נתונים איכותניים וכמותיים, ביצוע סקרים ומשובים, והובלת מחקרים הערכתיים המבססים תובנות לפיתוח תהליכי למידה ומחקר עתידיים. העבודה נעשית בשילוב עם צוותי התוכן והפיתוח, תוך שימוש בכלים מתקדמים של ניתוח סטטיסטי, תכנון מדדים וכתיבת דוחות הערכה. תפקיד זה תורם לדיוק קבלת ההחלטות, להתאמת חוויית הלמידה לצורכי המשתמשים, ולהצגת האימפקט של פעילות היחידה לגורמים פנים וחוץ-אקדמיים.

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות
שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>