סגל

*נא לשים את השמות עם קישורים לעמודי הבית של החוקרים (איך יוצרים עמודים כאלה?). החוקרים ימלאו את עמודי הבית שלהם בעצמם בהמשך.

את התמונות לצד כל אחד מהשמות ניתן למצוא בקישור הבא - http://ictaf.tau.ac.il/inner.asp?page=about&sub=10

 


ד"ר טל סופר, מנהלת המרכז
טלפון: 03-6407571
דוא"ל: tsofer@eng.tau.ac.il

דף סגל בביה"ס לחינוך

בעלת תואר ראשון בסוציולוגיה, תואר שני בלימודי עבודה ותואר שלישי בחינוך באוניברסיטת תל-אביב. משמשת כחוקרת בכירה במרכז החל משנת 1992. עוסקת ומתמחה במחקרים העוסקים בתחום החינוך, מגדר ושוק העבודה העתידי ומקצועות העתיד. עוסקת בפיתוח תחומי ידע והכשרות נדרשות בשוק עבודה משתנה והטמעת חדשנות טכנולוגית בארגונים בדגש על למידה מבוססת רשת (E-Learning). במסגרת עבודתה משמשת כיועצת למקבלי החלטות במשרדי הממשלה השונים: משרד העבודה, משרד החינוך ועוד, בפרויקטים כגון: "תחזית צורכי כ"א בהוראה לשנת 2005", "תעסוקה לכל", הפנאי בישראל - מגמות לשנות ה- 2000, השלישון האמצעי ושוק התעסוקה העתידי. בעלת ניסיון רב במחקרים בינלאומיים ומעורבת רבות בפרויקטים עבור האיחוד האירופי (כגון:SSH-Futures ,NBIC ,OPET ,E-Living ועוד) לרבות ניהול קונסורציום אירופי בפרויקט ELOST, העוסק בנושא של הטמעת השימוש של שרותי ממשל זמין בקרב אוכלוסיות מוחלשות. בנוסף, מכהנת כמנהלת הכספים וכוח-אדם של המרכז.


ד"ר אהרון האופטמן, חוקר בכיר 
טלפון: 03-6407580 
דוא"ל: haupt@post.tau.ac.il
קישור לבלוג אישי

בעל תואר דוקטור להנדסה (בתחום מכניקת הזרימה), אוניברסיטת תל-אביב, 1986. חוקר בכיר במרכז הבינתחומי לניתוח ותחזית טכנולוגית משנת 1988. עוסק ומתמחה בשיטות חיזוי טכנולוגי והערכת טכנולוגיות מפציעות. דוגמאות לנושאי מחקר: הערכת מגמות במגוון רחב של טכנולוגיות כגון ננוטכנולוגיה, חומרים ומבנים "חכמים", כלי טייס ננסיים, טכנולוגיות קואנטיות, מערכות רובוטיות. סקרי "דלפי" על טכנולוגיות עתידיות; שיטות חיזוי והערכה של טכנולוגיות כבסיס לקבלת החלטות ומדיניות מו"פ. השתתפות פעילה בפרויקטים של האיחוד האירופי (דוגמאות): KINX - על אינטגרציה של ידע חיצוני בחברות קטנות ובינוניות. NANO-TO-LIFE - חיזוי טכנולוגיות מפציעות בתחומי הננו-ביוטכנולוגיה. ELOST - חיזוי מגמות ושימוש בטכנולוגיות לעידוד השתתפות אוכלוסיות חלשות בשרותי ממשל אלקטרוני. FESTOS - חיזוי, תרחישים והתמודדות עם איומים הנשקפים מטכנולוגיות מפציעות. iKNOW - זיהוי "תרחישים פרועים" (ארועים עתידיים מפתיעים) והשפעתם על מדיניות מו"פ עתידית.


 ד"ר יואל רבן, חוקר בכיר 
 טלפון: 03-6407572 
 דוא"ל: raban@post.tau.ac.il  

ד"ר רבן הנו בעל תואר שלישי במנהל עסקים (שיווק) מביה"ס לניהול ע"ש ליאון רקנאטי ובעל תואר שני בכלכלה מביה"ס לכלכלה ע"ש איתן ברגלס, אוניברסיטת ת"א. הוא בעל ניסיון רב בייעוץ ומחקר בהשלכות הסוציו-כלכליות של אימוץ טכנולוגיות חדשות. הוא מעורב במספר פרוייקטים של האיחוד האירופי, כגון e-Living וKINX, - וביצע בעבר פרוייקטים בתכנון אסטרטגי ובהערכת הפוטנציאל הכלכלי של ענפים וטכנולוגיות מפציעות.

 

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש
שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>