20 בוגרי תואר דוקטור בבית הספר לחינוך!

כמדי שנה נערך בתחילת חודש יוני בביה"ס לחינוך מפגש הצגת עבודות דוקטורט. במפגש הוצגו חלק גדול מהעבודות מבין 20 המסיימים שמקבלים את התואר "דוקטור לפילוסופיה" בטקס שייערך בסוף החודש.

12 יוני 2013
20 בוגרי תואר דוקטור חדשים

במפגש חגיגי זה, שנערך בהשתתפותם של המנחים, חברי הסגל, תלמידי המחקר ובני משפחותיהם של  המסיימים, הוצגו בהרצאה קצרה ובפוסטר עבודות הדוקטורט של המסיימים.

עבודות אלו משקפות את תחומי המחקר המגוונים בביה"ס לחינוך ובכך ניתנת הזדמנות לכל חברי הסגל ותלמידי המחקר בשלבים השונים ללמוד ולהתעדכן בתחומים רבים. ביניהם ניתן למצוא נושאים כמו התפתחות שפה ואוריינות ולקויות שפה, פסיכולוגיה של החינוך, טכנולוגיה ולמידה, הוראת המדעים, היבטים היסטוריים ופילוסופיים של החינוך, הוראת שפות, הערכה ועוד.

בית הספר לחינוך גאה בבוגריו שמספרם הוא הגבוה מזה שנים.

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>