כל ילד יכול להצליח

ביקור סגל אוניברסיטת תל אביב בבית ספר דנמרק בירושלים

11 אפריל 2019
ביקור סגל אוניברסיטת תל אביב בבית ספר דנמרק בירושלים

סגל בית הספר לחינוך ביקר בבית הספר דנמרק בירושלים, והתרשם מאד לטובה.תובנות בחינוך
להלן מספר כתבות שהתפרסמו באתר "תובנות בחינוך" בהקשר של הביקור:

כולנו רקמה אחת

פרופ' רפי נחמיאס עם תלמידים

"ההבחנות בין האקדמיה לשטח אינן אמתיות, משום שבפועל כולנו עוסקים בתהליכי למידה והתפתחות. רק היכולת של כולנו לשתף פעולה מתוך התבוננות אחורה וקדימה תוכל להניב עשייה משמעותית... אני חושבת שהמסורת הזו של ביקורי סגל אוניברסיטת תל אביב בבתי הספר של עמותת תובנות בחינוך, היא ביטוי מדהים לאמירה 'כולנו רקמה אחת' שהמטרה שלה היא שכולנו יחד נעשה שיהיה טוב יותר". דברי פרופ' גלי צינמון, בביקור סגל אוניברסיטת תל אביב בבית ספר דנמרק בירושלים.

מדי שנה עמותת תובנות בחינוך מזמינה את סגל אוניברסיטת תל אביב לבקר באחד מבתי הספר שנמצאים במיזם של העמותה...

לתמוך, לאהוב, להקשיב

מצגת תלמידים

"כאן הבנתי שבגרות זה דבר חשוב וזה כרטיס הכניסה שלי בעתיד, אז החלטתי לעשות בגרות וסיימתי חלק מהלימודים בהצטיינות." ביילו.

"אבי הוא כמו אבא שלי.... כשאני בוכה ואני צריכה חיבוק אני הולכת לאבי." גאיה.

"כשבאתי לכאן לא חלמתי שאני אעשה בגרות, עכשיו אני רואה איך אני משתפרת בציונים שלי." אליסה.

"ליאת המורה מתקשרת אלינו הביתה להגיד דברים טובים ואז כיף להיות בבית." רחלי.

"היום אני מצליחה בלימודים וההתנהגות שלי למופת." קארין.

5 תלמידי בית ספר דנמרק, משתפים את אנשי סגל אוניברסיטת תל אביב בחוויות שלהם מבית הספר.

לחלום, לתכנן, להציב מטרות

כיתה

"...משום שתכנון מטרות אינו דבר פשוט אתם צריכים להתאמן מגיל צעיר. אני רוצה שתזכרו שיש אפשרות שמה שאתם מתכננים בנוגע לעתיד שלכם לא יתקיים, משום שאנחנו חיים בתקופה שבה העתיד משתנה מהר מאוד. זה לא אומר שלא כדאי לתכנן - לפעולת התכנון עצמה יש תפקיד חשוב..."

פרופסור גלי צינמון מאוניברסיטת תל אביב, מרצה, לתלמידי כיתה י"ב מבית ספר דנמרק, על החשיבות של החלומות, הזמן, והצבת מטרות בתכנון הקריירה.