קידום דיאלוג בעזרת המוזיקה

בואו להוביל יוזמה חברתית פורצת דרך

10 אוקטובר 2018
קידום דיאלוג בעזרת המוזיקה

היוזמה לקידום דיאלוג בעזרת המוזיקה מופעלת במסגרת "תקווה ישראלית" ומטרתה לטפח מנהיגות ויזמות חברתית שתקדם תהליכי דיאלוג וצמצום קונפליקטים בחברה הישראלית בעזרת המוזיקה.

היוזמה מיועדת לקבוצה נבחרת של 10 סטודנטים מפקולטות וממגזרים שונים שהם בעלי מודעות חברתית ורוצים להוביל תהליכי שינוי ודיאלוג בין אוכלוסיות ומגזרים.

כמה מלים על היוזמה

היוזמה תכלול שני תהליכים: תהליך ייחודי של היכרות בינאישית בין המשתתפים ותהליך של ייזום ופיתוח מיזמים חברתיים שיעסקו בקידום דיאלוג ובצמצום קונפליקטים בחברה בישראל. כך יתקיים דיאלוג משמעותי בין סטודנטים מתחומי לימוד וממגזרים שונים וינוצלו הרקע ותחומי הידע השונים שלהם כדי להוביל ביחד מיזמים בעלי ערך לחברה.

הפעילות תכלול מפגשים של כלל הקבוצה, מפגשים בקבוצות קטנות ועבודה על פיתוח מיזמים אותם יתבקשו הסטודנטים להפעיל (באופן ראשוני) במסגרת התוכנית. המשתתפים ירכשו תובנות וכלים מעשיים ויזכו לליווי מקצועי בפיתוח המיזמים שלהם.

הפעילות תנוהל ותונחה על ידי ד"ר אורי לשמן, שותף לפעילות ד"ר ראובן בבאי מהחוג לחינוך מתמטי, מדעי וטכנולוגי, בית הספר לחינוך באוניברסיטת תל-אביב.

מלגת השתתפות

כל סטודנט שייבחר להשתתף ביוזמה יהיה זכאי למלגה של 1,000 ₪. כספי המלגה יועברו בשלושה תשלומים כשהאחרון יועבר עם השלמת המיזמים.

מבנה הפעילות

הפעילות תתקיים בחודשים נובמבר 2018 – ינואר 2019 ותכלול 6 מפגשים כדלקמן:

*מפגשים (שעתיים כל אחד) שיתקיימו בתאריכים הבאים: 6.11, 13.11, 4,12, 18.12, 25.12 בין השעות 18:00-20:00 בבית הספר לחינוך, בניין שרת, חדר 411.

*מפגש במתכונת של מיני האקתון (חמש שעות) שיתקיים בתאריך 23.11 בין השעות 08:30-13:30, בבית הספר לחינוך, בניין שרת.

מי זכאי להשתתף

היוזמה מיועדת לסטודנטים מן המניין באוניברסיטת תל אביב מכל הפקולטות ומכל המגזרים. נשאף לכך שהרכב המשתתפים יכלול סטודנטים מפקולטות שונות וממגזרים שונים ותינתן קדימות לבעלי מוטיבציה ויכולות להנהיג מהלכים לקרוב לבבות ולשינוי חברתי.

היוזמה אינה עוסקת בלימוד או בעשיית מוזיקה. לכן אין צורך בידע מוזיקלי קודם.

איך נרשמים

סטודנטים שרוצים לקחת חלק ביוזמה זו מתבקשים לשלוח אלינו בהקדם האפשרי בקשת הצטרפות עם הנתונים הבאים:

שם מלא ותעודת זהות: ____________________________________________

פקולטה ומסלול לימודים: ___________________________________________