שקט, מתרכזים

מתחם לתרגול מדיטציה ייפתח זו השנה החמישית בספרייה למדעי החברה ולניהול

10 אוקטובר 2018
מתחם לתרגול מדיטציה ייפתח זו השנה החמישית בספרייה למדעי החברה ולניהול

עם פתיחת שנת הלימודים, ייפתח שוב באוניברסיטת תל-אביב המתחם לתרגול מדיטציה בספרייה למדעי החברה, לניהול ולחינוך ע"ש ברנדר-מוס. על המיזם, המתקיים זו השנה החמישית, אחראי ד"ר ריקרדו טרש מהחוג לחינוך מיוחד ולייעוץ חינוכי בבית הספר לחינוך.

המתחם לתרגול מדיטציה ממוקם בחדר הפופים שבקומה מינוס 1, הוא יפעל בתקופת הלימודים, ומיועד לתרגול מדיטציה בסגנון Mindfulness. הפעילות מתאימה גם לסטודנטים/עובדי אוניברסיטה ללא ניסיון קודם.

התרגול יועבר בימי שני בין השעות 15:00-16:00 ע"י ריקרדו טרש ובימי חמישי בין 9:00-10:00 ע"י דורון פייסיק.

מדיטציה מסייעת לתפקוד המוחי

מחקרים רבים מראים שמדיטציה מסייעת לשיפור איכות החיים, מעלה את רמות הריכוז ומשפרת תפקוד מוחי. סטודנטים המעוניינים לתרגל מדיטציית Mindfulness יוכלו ליהנות מהדרכה מקצועית ומישיבה על כריות מדיטציה שנתרמו על-ידי אגודת הסטודנטים.