רק בהצבעה

חוויות מהצגה מעוררת חשיבה ביקורתית לגבי מערכת החינוך
15 ינואר 2018
רק בהצבעה

בשבוע שעבר השתתפו כ-100סטודנטים מתעודות ההוראה השונות בבית ספר זמני שהקימה קבוצת שחקניות מוכשרת בבית הספר לחינוך שלנו  בהצגה "רק בהצבעה".

רק בהצבעה - דף פייסבוק

מתוך דף הפייסבוק:

אתמול הופענו עם "רק בהצבעה" בבית הספר לחינוך של אוניברסיטת תל אביב, פגשנו סטודנטים להוראה שבעוד זמן מה יכנסו אל תוך מערכת החינוך וישפיעו על תלמידים, חלקם כבר מלמדים. פגשנו אנשים אינטליגנטים, חושבים ורגישים שמעודד לדעת שהם המורים הבאים. נהנינו מהם כשחקנים- תלמידים/ שחקניות-תלמידות, במופע שלנו ומהשיח שהתקיים בתום המופע, בו נפתחו סוגיות הקשורות להוראה, לחשיבה ביקורתית ולמקום של המורה בתוך המערכת.
תודה לאוניברסיטה שהזמינה את המופע המעורר והמערער שלנו  ודות שיצאנו משם מחויכות ומלאות אופטימיות .

ההצגה עוררה לחשיבה ביקורתית לגבי מערכת החינוך, ערכיה, התנהלותה, וכפועל יוצא, מעמדם ותפקידם של מורים. המסרים שעלו באופן מוחשי ונוקב מההצגה ימשיכו ללוות אותנו גם בעתיד.

תלמידות יושבות על הריצפה

מורה שחקנית בכיתה