משרה פנויה לחבר סגל בכיר בחוג לחינוך מתמטי מדעי וטכנולוגי

החוג לחינוך מתמטי, מדעי וטכנולוגי פונה למועמדות/ים למשרה. התחומים המועדפים: • חינוך מתמטי • הוראת המדעים
03 אוקטובר 2017
משרה פנויה לחבר סגל בכיר בחוג לחינוך מתמטי מדעי וטכנולוגי

המשרה מחייבת הוראת קורסים בשפה העברית ויכולת לבצע מחקר עצמאי בתחומים הרלוונטיים. מועמדות/ים בתחומים אלו מוזמנים/ות לשלוח מועמדות.

איוש המשרה יחל בחודש אוקטובר 2018.

המשרה פתוחה למועמדים בעלי תואר "דוקטור לפילוסופיה" או מועמדים שיקבלו תואר זה לפני מועד תחילת העסקתם. לימודי בתר-דוקטורט מהווים יתרון. ההעסקה במסגרת המשרה המוצעת תתחיל בשנת הלימודים תשע״ט.

המשרה היא תקנית ועשוייה להוביל למעמד של קביעות בתום תקופת הניסיון.

הליכי המינוי של המועמדות/ים ייעשו בהתאם לנוהלי המינויים הנהוגים באוניברסיטה, בכפוף לאישור המוסדות האקדמיים המוסמכים ולפי שיקול דעתם. הדרגה האקדמית תיקבע על פי כישוריו/ה של המועמד/ת.

קורות חיים, רשימת פרסומים ומבחר עבודות יש לשלוח בדא"ל אל:

פרופ׳ דוד מיודוסר

ראש בית הספר לחינוך

אוניברסיטת תל אביב,

באמצעות כלנית, בדוא"ל:  calanit@tauex.tau.ac.il

כמו כן נא לצרף שמות וכתובות מייל של לפחות שלושה ממליצים.

המועד האחרון להגשת המועמדות הוא ה-12 בנובמבר, 2017.

המשרה פתוחה לכל המועמדים וההודעה פונה לנשים וגברים כאחד. היא תאויש בהתאם לכישורי המועמד/ת המתאימ/ה וצרכי החוג. אין החוג, הפקולטה או האוניברסיטה מחויבים לקבל הצעה כלשהי.

Senior Academic Position in mathematics or science Education

The Department of Mathematics, Science and Technology Education at Tel Aviv University, Israel, invites applications for a tenure-track position in mathematics or science education, effective from October 2018.

Applications will be considered from candidates specializing in mathematics or science education.

The position requires the ability to conduct independent research in the relevant field. The position requires as well teaching in Hebrew, which the successful candidate will be expected to do by the beginning of the second year of employment, at the latest. Candidates must hold a Ph.D., or receive a Ph.D. before filling the position. Post-doctoral studies are an advantage.

Salary and conditions will conform to Tel Aviv University regulations. Appointment procedures will be carried out according to the rules and regulations of Tel-Aviv University and are subject to the approval of the University authorities.

Candidates should send their applications, including a CV, publication list and samples

of publications or other written work, by email, by November 15TH, 2017 to:

Professor David Mioduser

Head of the School of Education

Tel Aviv University

To Calanit: calanit@tauex.tau.ac.il

Please indicate names and contact information (address, e-mail) of at least three referents.

The position is open to all candidates. The appointment will be based on candidate qualifications and the Department’s needs. The Department, Faculty or Tel Aviv University are not obligated to appoint any of the candidates who apply for the position.

Developed by