יש לכם ילד/ה עם ADHD?

אתם מוזמנים לקבל אימון קוגניטיבי בחינם! מספר המקומות מוגבל. מהרו להירשם.
11 ינואר 2017
מתנדבים למעבדה

פרופ' לילך שלו-מבורך וצוות חוקרות ממעבדת הקשב באוניברסיטת תל אביב עורכות מחקר חדשני, אשר נועד להעריך כיצד אימון תפקודי קשב ותפקודים ניהוליים משפיע על ביצועים אקדמיים ועל תפקוד יומיומי של תלמידים עם הפרעות קשב.

המחקר כולל קבוצת אימון קשב ממוחשב מדורג (CPAT) וקבוצת אימון תפקודים ניהוליים על-ידי משחקי מחשב.

מפגשי האימון אורכים שעה ורבע והם יתקיימו פעמיים בשבוע בקמפוס אוניברסיטת תל אביב, במשך כחודשיים וחצי.

לפני האימון ולאחר סיומו, המשתתפים יעברו סדרה של מטלות ממוחשבת ומטלות אקדמיות. בנוסף, מכלול שאלונים יועבר למשתתפים, להוריהם ולמוריהם.

שלושה חודשים לאחר סיום האימון יוזמנו המשתתפים למעבדה פעם נוספת לצורך ביצוע מעקב.

קריטריונים להשתתפות במחקר:

• כיתות ג'-ו'
  • ללא בעיות התפתחות דוגמת DCD, PDD​; ללא היסטוריה של פגיעות ראש.
  • מאובחנים עם הפרעת קשב (כל הסוגים) ע"י רופא
  • ללא אבחנות פסיכיאטריות נוספות (למעט לקות למידה)
  • ללא עיוורון צבעים, לקות ראייה שאינה מתוקנת, לקות שמיעה או בעיות מוטוריות בידיים

ילדים אשר מאובחנים עם לקויות למידה וכן ילדים שנמצאים בטיפולים שונים, לרבות טיפול תרופתי ל-ADHD, יוכלו להשתתף במחקר.

המעוניינים להשתתף במחקר מוזמנים ל​יצור​ קשר:

• ענבר לוסיה טרינצ׳ר: 052-5775580
  • שירן חנסב: 054-2320315