היום הפתוח - 2015 בבית ספר לחינוך, אוניברסיטת תל אביב

מיועד למעוניינים לרכוש תעודות הוראה, תואר ראשון או שני במגווון תכניות לימוד מעולם החינוך.

13 בפברואר 2015, 9:00 - 13:00
בית הספר לחינוך ע"ש קונסטנטינר
ללא תשלום
היום הפתוח - 2015 בבית ספר לחינוך

מתעניינים בלימודים בבית הספר לחינוך? מעוניינים בתעודת הוראה? רוצים לעשות תואר שני? דוקטורט? יש לכם מחקר בראש?

ביום שישי ה-13.2.15 תוכלו לקבל מידע ולשאול את כל השאלות! בואו לבקר בבניין שרת לקבל מידע ולהכיר.

ביום זה יוצבו שולחנות מידע של כל מזכירויות החוגים השונים והיחידה  להכשרה להוראה, אשר יעניקו מידע אודות הלימודים וההרשמה, בכיתות הסמוכות ללובי תוכלו לשמוע כמה הרצאות מרתקות שילמדו את השומעים כי חינוך זה הרבה יותר מאשר להיות מורה.

מה נשמע? : מה למדת היום בפייסבוק ובאינסטגרם, ילד מתוק שלי? (החוג לחינוך מתמטי מדעי וטכנולוגי) , מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? (ייעוץ להתפתחות קריירה) אומת הסטארט- אפ יזמות בעולם החינוך (החוג למדיניות ומינהל בחינוך)

לאורך כל היום תהיה בלובי שרת הדגמה מעשית לאימון קשבי באמצעות תוכנה לטיפול בלקויות למידה אשר פותחה במעבדת הקשב ובי"ס סגול לחקר המוח בהובלתה של פרופ' לילך שלו מבורך

כמו כן תהינה עמדות לייעוץ והכוונה שיופעלו ע"י דוקטורנטיות לחקר התפתחות קריירה אשר יעזרו לכל המתלבטים לקבל כיוון.

נשמח לראותכם בין אורחנו

צוות בית הספר לחינוך ע"ש קונסטנטינר

שעה

מיקום

נושא

מרצה

11:15- 11:45

אולם 04 בניין שרת

מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?

פרופ' גלי רחל צינמון

ראש החוג לחינוך מיוחד ולייעוץ חינוכי

אומת הסטארט- אפ יזמות בעולם החינוך

ד"ר מירי ימיני -